Connect with us

celebrities

Zware zorgen om Fred van Leer: ‘Zoekt steeds duistere kant op’

Zorgen om Fred van Leer

Tot grote ontreddering van Fred van Leer lekte er vorige week een bijzonder intieme video van hem uit. Enkele dagen later werd hij dan met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De precieze reden voor zijn opname is nog onbekend. Wellicht staat een en ander wel in verband met de pijnlijke gebeurtenissen. Nu trekken enkele ingewijden aan de alarmbel: zij waarschuwen dat het ontzettend slecht met hem gaat.

Dreigend

De buren beleefden de schrik van hun leven toen ze zagen hoe Fred zondag door de brandweer uit zijn huis werd gehaald. Fred is met een laken over zich heen op een brancard geladen en dan ging het met gierende banden naar het ziekenhuis. Ondertussen is Fred uit het ziekenhuis ontslagen en zijn management deelde mee dat het goed met hem gaat. Die lieten weten: “Hij is erg moe maar het gaat goed met hem.”

Zware zorgen

In de Privé van deze week staat echter een zorgwekkend verhaal over de stylist. Bronnen verklaren dat hij na het uitlekken van de video met een crisismaatregel in het ziekenhuis is opgenomen.

Dergelijke maatregel is drie dagen geldig en wordt uitgevaardigd door de burgemeester. In het weekblad staat te lezen: “Bronnen weten Privé te melden dat Fred afgelopen donderdag bij de Bouman kliniek werd opgenomen met een crisismaatregel, een spoedprocedure waarin iemand in een crisissituatie verplichte zorg krijgt opgelegd zonder dat die persoon daar zelf om heeft gevraagd.” Het is niet duidelijk wat er in de dagen na de opname gebeurde.

Ontzettend gepest

Een insider onthult dat de omgeving van de stylist zich zwaar zorgen maakt over zijn toestand. De bron verklaarde: “Fred kampt zijn leven lang al met issues. Als kind is hij ontzettend gepest. Dat is hem altijd blijven achtervolgen. Hij is een geknakte ziel.”

De insider vervolgt: “Hoe succesvol hij ook lijkt als je hem op televisie of in het theater ziet, hij lijkt zijn leven maar niet op de rails te krijgen.” Volgens de bron is Fred nog altijd dat “eenzame, ongelukkige jongetje uit Alblasserdam.”

De bron geeft ook nog mee dat Fred dit soort situaties een beetje zelf zoekt. “Op een of andere manier zoekt hij steeds de duistere kant op. Het incident met de s*kstape staat ook niet op zichzelf. Hij is ook al een keer in elkaar geslagen door verknipte personen en, net als Gordon, al eens slachtoffer geworden van een beroving in zijn eigen huis na een s*ksdate”, klinkt het nog.

celebrities

Nieuwe onthullingen: ‘Vader van Martien Meiland was knettergekke zuipschuit’

Martien Meiland

Harry Mens was naar eigen zeggen vroeger een goede bekende van de vader van Martien Meiland. Nu komt Harry met een bijzondere onthulling. Hij vertelt dat Martien helemaal geen warme band had met zijn vader, Nico Meiland. Maar ze lijken volgens hem wel als twee druppels op elkaar. “Nico was zo gek als een deur”, onthult Harry.

Harry Mens beaamt dat de appel niet ver van de boom valt. Meer nog, Martiens vader was volgens Harry gewoon knettergek. Daarover vertelde Harry: “Nico was zo gek als een deur. Martien lijkt uiterlijk als twee druppels water op hem. Ze zijn precies hetzelfde gebouwd: mager, slank, Martien is echt een kopietje.”

Dagelijks aan de wijn

De vader en zoon lijken ook op een ander gebied heel veel op elkaar. Het is geen geheim dat Martien wel van een glaasje wijn houdt. Dat heeft hij duidelijk van zijn vader. Harry zegt dat Nico Meiland een echte zuipschuit was.

Mens onthulde: “Martiens vader lustte ‘m goed. Hij kon flink zuipen. Nica was gewoon een belhamel eigenlijk.”

Geen fan

De extravagante kasteelheer had geen beste relatie met zijn vader. Martien heeft in zijn biografie een snoeihard oordeel over zijn vader. “Nooit een band mee gehad. Als kind al niet. Vreselijke man. Ik heb nooit liefde gevoeld. Ik herinner me niet één leuk vader-zoon-moment met die man. Geen autoritje, niet spelen op het strand, geen knuffel, helemaal niets.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Ingewijde: ‘Rogier niet welkom op kerstfeestje Frank’

Frank en Rogier vieren kerst niet samen.

Opnieuw doet een insider een boekje open over de relatiestatus van Frank en Rogier. Vanwege het opgelegde mediaverbod houdt het showbizzkoppel de lippen stijf op elkaar. Maar vrienden van het stel zijn loslippiger. Een ingewijde beweert dat een hereniging geen optie is en dat Rogier en Frank zelfs besloten om kerst dit jaar niet samen te vieren.

Frank geniet als single

De insider onthult aan Weekend dat Frank het uitstekend naar zijn zin heeft als single. De vriend van het koppel getuigde: “Die geniet er zo intens van dat er even geen onrust in huis is. We merken dat hij weer helemaal aan het landen is. Dat was de afgelopen maanden wel anders.” De ingewijde gaat nog een stapje verder en zegt dat het er alle schijn van heeft dat de breuk definitief is.

De insider: “Dat zie je vaak in relaties: als het eenmaal over is, beseffen mensen pas in wat voor een rare relatie zij leefden. Liefde maakt blind en doof, dat is werkelijk waar.”

View this post on Instagram

A post shared by FrankJansen (@frankjansen070)

Goed herstel

Sinds zijn breuk met Rogier zou het hartstikke goed gaan met Frank. De insider vertelt dat Frank geregeld gezellige etentjes heeft met vrienden en met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan geniet.

De insider weet: “Frank heeft het al die jaren helemaal niet gezien. Nu hij wat meer afstand heeft, beseft hij pas hoe gelukkig hij ook zónder die jongen kan zijn, Frank is niet eenzaam. Die heeft iedere avond gezellige etentjes bij vrienden. Hij moet alle uitnodigingen voor iets gezelligs eerder afslaan.”

Geen kersthereniging

Een romantische kersthereniging behoort voorlopig niet tot de mogelijkheden. Frank maakte al volop plannen en daar zal Rogier niet bij zijn. De ingewijde vertelde dat ze afspraken om kerst samen door te brengen. “Hij heeft al wel gezegd dat hij met kerst gezellig naar mij komt. Daar kijkt hij naar uit”, klinkt het geheimzinnig.

Is Rogier dan ook uitgenodigd: “Nee zeg, dat gaat niet gebeuren. Zoals de kaarten nu liggen, is Frank met kerst alleen bij ons. Waar Rogier het gaat vieren, weet ik niet.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Gênant: Jan Smit slaat geweldige flater op zijn trouwdag

Jan Smit blundert op trouwdag.

Er staat een geweldige blunder in een lief berichtje van Jan Smit. En dat uitgerekend op de negende trouwdag van de zanger en zijn echtgenote Liza Smit. Als hij geen klinkende ruzie wil, past hij dit best even aan!

Wat is er aan de hand? Jan Smit publiceerde op zijn Instagram een lief berichtje ter ere van hun negende trouwdag. Jan Smit trouwde negen jaar geleden met zijn grote liefde Liza en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Jan schreef: “Wat een fijne en bijzondere tijd was dat, met al onze familie en vrienden naar het zonovergoten eiland Sint Maarten.” De zanger laat weten dat hij nog altijd stapelverliefd is op zijn vrouw. “Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn vrouw, mijn liefde”, klinkt het romantisch.

View this post on Instagram

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Grove vergissing

In eerste instantie lijkt er niets aan de hand, maar enkele oplettende volgers, onder wie André Hazes, wijzen de zanger op zijn enorme flater.

In het kiekje tagde hij weliswaar Liza Smit, maar het gaat om een heel andere vrouw dan zijn eigen echtgenote. Hij tagde niet zijn Liza, maar een jongere dame. De zanger was er als de kippen bij om dit aan te passen, maar het kwaad was al geschied.

André Hazes had het gezien en reageerde met een vette knipoog: “Als je geen bonje wilt thuis, zou ik de tag even aanpassen.”

Doorgaan met lezen

Trending