Connect with us

celebrities

Gênant: Jan Smit slaat geweldige flater op zijn trouwdag

Jan Smit blundert op trouwdag.

Er staat een geweldige blunder in een lief berichtje van Jan Smit. En dat uitgerekend op de negende trouwdag van de zanger en zijn echtgenote Liza Smit. Als hij geen klinkende ruzie wil, past hij dit best even aan!

Wat is er aan de hand? Jan Smit publiceerde op zijn Instagram een lief berichtje ter ere van hun negende trouwdag. Jan Smit trouwde negen jaar geleden met zijn grote liefde Liza en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Jan schreef: “Wat een fijne en bijzondere tijd was dat, met al onze familie en vrienden naar het zonovergoten eiland Sint Maarten.” De zanger laat weten dat hij nog altijd stapelverliefd is op zijn vrouw. “Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn vrouw, mijn liefde”, klinkt het romantisch.

View this post on Instagram

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Grove vergissing

In eerste instantie lijkt er niets aan de hand, maar enkele oplettende volgers, onder wie André Hazes, wijzen de zanger op zijn enorme flater.

In het kiekje tagde hij weliswaar Liza Smit, maar het gaat om een heel andere vrouw dan zijn eigen echtgenote. Hij tagde niet zijn Liza, maar een jongere dame. De zanger was er als de kippen bij om dit aan te passen, maar het kwaad was al geschied.

André Hazes had het gezien en reageerde met een vette knipoog: “Als je geen bonje wilt thuis, zou ik de tag even aanpassen.”

celebrities

Nieuwe onthullingen: ‘Vader van Martien Meiland was knettergekke zuipschuit’

Martien Meiland

Harry Mens was naar eigen zeggen vroeger een goede bekende van de vader van Martien Meiland. Nu komt Harry met een bijzondere onthulling. Hij vertelt dat Martien helemaal geen warme band had met zijn vader, Nico Meiland. Maar ze lijken volgens hem wel als twee druppels op elkaar. “Nico was zo gek als een deur”, onthult Harry.

Harry Mens beaamt dat de appel niet ver van de boom valt. Meer nog, Martiens vader was volgens Harry gewoon knettergek. Daarover vertelde Harry: “Nico was zo gek als een deur. Martien lijkt uiterlijk als twee druppels water op hem. Ze zijn precies hetzelfde gebouwd: mager, slank, Martien is echt een kopietje.”

Dagelijks aan de wijn

De vader en zoon lijken ook op een ander gebied heel veel op elkaar. Het is geen geheim dat Martien wel van een glaasje wijn houdt. Dat heeft hij duidelijk van zijn vader. Harry zegt dat Nico Meiland een echte zuipschuit was.

Mens onthulde: “Martiens vader lustte ‘m goed. Hij kon flink zuipen. Nica was gewoon een belhamel eigenlijk.”

Geen fan

De extravagante kasteelheer had geen beste relatie met zijn vader. Martien heeft in zijn biografie een snoeihard oordeel over zijn vader. “Nooit een band mee gehad. Als kind al niet. Vreselijke man. Ik heb nooit liefde gevoeld. Ik herinner me niet één leuk vader-zoon-moment met die man. Geen autoritje, niet spelen op het strand, geen knuffel, helemaal niets.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Ingewijde: ‘Rogier niet welkom op kerstfeestje Frank’

Frank en Rogier vieren kerst niet samen.

Opnieuw doet een insider een boekje open over de relatiestatus van Frank en Rogier. Vanwege het opgelegde mediaverbod houdt het showbizzkoppel de lippen stijf op elkaar. Maar vrienden van het stel zijn loslippiger. Een ingewijde beweert dat een hereniging geen optie is en dat Rogier en Frank zelfs besloten om kerst dit jaar niet samen te vieren.

Frank geniet als single

De insider onthult aan Weekend dat Frank het uitstekend naar zijn zin heeft als single. De vriend van het koppel getuigde: “Die geniet er zo intens van dat er even geen onrust in huis is. We merken dat hij weer helemaal aan het landen is. Dat was de afgelopen maanden wel anders.” De ingewijde gaat nog een stapje verder en zegt dat het er alle schijn van heeft dat de breuk definitief is.

De insider: “Dat zie je vaak in relaties: als het eenmaal over is, beseffen mensen pas in wat voor een rare relatie zij leefden. Liefde maakt blind en doof, dat is werkelijk waar.”

View this post on Instagram

A post shared by FrankJansen (@frankjansen070)

Goed herstel

Sinds zijn breuk met Rogier zou het hartstikke goed gaan met Frank. De insider vertelt dat Frank geregeld gezellige etentjes heeft met vrienden en met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan geniet.

De insider weet: “Frank heeft het al die jaren helemaal niet gezien. Nu hij wat meer afstand heeft, beseft hij pas hoe gelukkig hij ook zónder die jongen kan zijn, Frank is niet eenzaam. Die heeft iedere avond gezellige etentjes bij vrienden. Hij moet alle uitnodigingen voor iets gezelligs eerder afslaan.”

Geen kersthereniging

Een romantische kersthereniging behoort voorlopig niet tot de mogelijkheden. Frank maakte al volop plannen en daar zal Rogier niet bij zijn. De ingewijde vertelde dat ze afspraken om kerst samen door te brengen. “Hij heeft al wel gezegd dat hij met kerst gezellig naar mij komt. Daar kijkt hij naar uit”, klinkt het geheimzinnig.

Is Rogier dan ook uitgenodigd: “Nee zeg, dat gaat niet gebeuren. Zoals de kaarten nu liggen, is Frank met kerst alleen bij ons. Waar Rogier het gaat vieren, weet ik niet.”

Doorgaan met lezen

celebrities

ZIEN: Lucille Werner compleet afgeslacht op nationale televisie

Lucille Werner

In de anders zo rustige 5 Uur Show met Brecht van Hulten ging het er maandagavond bloederig aan toe. Amerika-kenner Victor Vlam en Lucille Werner stonden met getrokken messen tegenover elkaar. Lucille moest zwaar het onderspit delven.

Lucille Werner, vooral bekend als presentatrice van Lingo, was er te gast om aan te kondigen dat ze op de tiende plaats van de CDA-kandidatenlijst staat. Op die manier is het heel waarschijnlijk dat ze in de Tweede Kamer mag gaan zetelen. Allemaal geweldig voor Lucille natuurlijk, maar Victor had een heel andere mening …

Slachtpartij

Host Brecht wilde wel eens weten wat Lucille van het voorstel voor een landelijk vuurwerkverbod vond. De voormalig Lingo-presentatrice antwoordde: “Ik begrijp het wel dat we het dit jaar gewoon een keertje niet doen en dan zien we in de loop van volgend jaar wel weer verder, je wil gewoon die zorg ontlasten.”

Amerika-kenner Victor Vlam vond dit maar een belabberd antwoord. Hij vroeg zich hardop af of de presentatrice zich wel genoeg geïnformeerd heeft over belangrijke maatschappelijke thema’s.

Victor boos: “Maar je kunt toch wel gewoon je mening geven? Ik denk dat iedereen in Nederland een mening heeft over dit onderwerp. Het is dan toch gek dat een aanstaand Tweede Kamerlid – want je staat op plek tien – hier niet over na heeft gedacht.”

Hoog oplopende discussie

Dan volgt er een erg bitsige discussie waarbij Lucille haar gesprekspartner ervan probeert te overtuigen dat ze wel uit het goede hout gesneden is voor de politiek.

Lucille verweert zich: “Ik denk dat je sowieso moet weten: je bent Tweede Kamerlid, maar vooral volksvertegenwoordiger. Dat is waarvoor je het doet: je wil het volk vertegenwoordigen. Ik heb in de loop der jaren heel wat ervaring opgedaan. Ik heb toch wel een aardig rugzakje bij me. Ik hoop daar nu in de Kamer iets mee te kunnen doen.”

De Amerika-kenner is niet overtuigd en slacht Lucille compleet af. “Ik vind het een heel onspecifiek antwoord. Volgens mij ben jij op die lijst gezet omdat je een bekende Nederlander bent en ze hopen dat je stemmen trekt.”

Victor begint zich vervolgens heel hard op te winden en geeft aan dat hij Lucille gewoon ongeschikt vindt voor de Tweede Kamer. “Ik vind het eigenlijk redelijk schandalig dat je daar letterlijk geen antwoord op kunt geven. En dan heb jij dus een plek op die lijst afgepakt van mensen die hem dus meer verdienen”, klinkt het snoeihard.

Doorgaan met lezen

Trending