Connect with us

celebrities

Ex Famke Louise onthult de ware reden voor hun breuk

Famke Louise verloor met haar ‘Ik doe niet meer mee’-actie niet alleen het respect van half Nederland. Ook haar relatie met Tré Samuels strandde erdoor. Nu doet de Australische rapper een boekje open over de reden van hun breuk. En dat blijkt alles te maken te hebben met de fel gecontesteerde actie van de zangeres.

Geen setje meer

Deze week kondigde Famke aan dat haar relatie met de rapper over en out was. Aan RTL Boulevard legde de zangeres uit dat ze heel opgelucht was dat het voorbij is. Famke beweert dat het management van Tré teveel controle over haar probeerde te krijgen. Ze probeerden de kaas van het brood van haar voormalig management te eten. Toen ze haar deelname aan de #ikdoenietmeermee-actie probeerde te rechtvaardigen bij Jinek kwam Famke in het oog van de storm terecht.

Famke geeft aan dat het management van Tré leugens over haar verspreidde. Dat was de doodsteek voor hun relatie.

De zangeres vertelde: “Dit is onder andere de reden dat mijn relatie niet werkte en wij samen hebben er een punt achter gezet gisteren. Ik ben erg opgelucht dat ik het achter mij kan laten.”

Instagram / Famke Louise

Tré reageert

Tré Samuels geeft een heel andere versie van de feiten. De rapper verklapt aan Shownieuws dat de poppen aan het dansen gingen toen Famke berichten begon te posten tegen de geldende coronamaatregelen.

Tré vertelde: “De problemen begonnen toen ze dat bericht over corona online zette. Ze werd ervoor gevraagd door Bizzey.” De rapper zegt dat Famke alleen op aandacht uit was. Hij wil duidelijk maken dat hij het daar grondig oneens mee is. Daarover zei hij: “Als je over zoiets belangrijks praat, moet je oprecht zijn. Maar het was voor hen meer een manier om meer views te krijgen dan om de ernst van corona te laten zien. Er gaan mensen dood …”

Toch steun

Tré Samuels geeft aan dat hij Famke, ondanks de negatieve publiciteit, toch is blijven steunen. Hij en zijn management probeerden de meubelen nog te redden.

De rapper verklaarde: “We hebben ervoor gezorgd dat ze mediatraining kreeg voor de tv-shows. Daarna hebben we haar ook nog in contact gebracht met Gommers. Mijn manager sprak hem elke dag en ze maakten samen plannen over hoe ze konden helpen. Zij vond het juist een goed idee om met de dokter af te spreken. Dus ze in niet onder druk gezet. Het was niet alsof mijn team zei: je moet dit doen.”

De rapper beklemtoont dat ze niet op voet van oorlog leven. “Nee, dat is gewoon absoluut niet het geval. Ik voel nog steeds niets anders dan liefde en respect voor haar. Het liep gewoon niet zoals ik had gehoopt. Het is wat het is. We waren te verschillend en dit was te groot voor mij om me overheen te zetten.”

celebrities

Nieuwe onthullingen: ‘Vader van Martien Meiland was knettergekke zuipschuit’

Martien Meiland

Harry Mens was naar eigen zeggen vroeger een goede bekende van de vader van Martien Meiland. Nu komt Harry met een bijzondere onthulling. Hij vertelt dat Martien helemaal geen warme band had met zijn vader, Nico Meiland. Maar ze lijken volgens hem wel als twee druppels op elkaar. “Nico was zo gek als een deur”, onthult Harry.

Harry Mens beaamt dat de appel niet ver van de boom valt. Meer nog, Martiens vader was volgens Harry gewoon knettergek. Daarover vertelde Harry: “Nico was zo gek als een deur. Martien lijkt uiterlijk als twee druppels water op hem. Ze zijn precies hetzelfde gebouwd: mager, slank, Martien is echt een kopietje.”

Dagelijks aan de wijn

De vader en zoon lijken ook op een ander gebied heel veel op elkaar. Het is geen geheim dat Martien wel van een glaasje wijn houdt. Dat heeft hij duidelijk van zijn vader. Harry zegt dat Nico Meiland een echte zuipschuit was.

Mens onthulde: “Martiens vader lustte ‘m goed. Hij kon flink zuipen. Nica was gewoon een belhamel eigenlijk.”

Geen fan

De extravagante kasteelheer had geen beste relatie met zijn vader. Martien heeft in zijn biografie een snoeihard oordeel over zijn vader. “Nooit een band mee gehad. Als kind al niet. Vreselijke man. Ik heb nooit liefde gevoeld. Ik herinner me niet één leuk vader-zoon-moment met die man. Geen autoritje, niet spelen op het strand, geen knuffel, helemaal niets.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Ingewijde: ‘Rogier niet welkom op kerstfeestje Frank’

Frank en Rogier vieren kerst niet samen.

Opnieuw doet een insider een boekje open over de relatiestatus van Frank en Rogier. Vanwege het opgelegde mediaverbod houdt het showbizzkoppel de lippen stijf op elkaar. Maar vrienden van het stel zijn loslippiger. Een ingewijde beweert dat een hereniging geen optie is en dat Rogier en Frank zelfs besloten om kerst dit jaar niet samen te vieren.

Frank geniet als single

De insider onthult aan Weekend dat Frank het uitstekend naar zijn zin heeft als single. De vriend van het koppel getuigde: “Die geniet er zo intens van dat er even geen onrust in huis is. We merken dat hij weer helemaal aan het landen is. Dat was de afgelopen maanden wel anders.” De ingewijde gaat nog een stapje verder en zegt dat het er alle schijn van heeft dat de breuk definitief is.

De insider: “Dat zie je vaak in relaties: als het eenmaal over is, beseffen mensen pas in wat voor een rare relatie zij leefden. Liefde maakt blind en doof, dat is werkelijk waar.”

View this post on Instagram

A post shared by FrankJansen (@frankjansen070)

Goed herstel

Sinds zijn breuk met Rogier zou het hartstikke goed gaan met Frank. De insider vertelt dat Frank geregeld gezellige etentjes heeft met vrienden en met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan geniet.

De insider weet: “Frank heeft het al die jaren helemaal niet gezien. Nu hij wat meer afstand heeft, beseft hij pas hoe gelukkig hij ook zónder die jongen kan zijn, Frank is niet eenzaam. Die heeft iedere avond gezellige etentjes bij vrienden. Hij moet alle uitnodigingen voor iets gezelligs eerder afslaan.”

Geen kersthereniging

Een romantische kersthereniging behoort voorlopig niet tot de mogelijkheden. Frank maakte al volop plannen en daar zal Rogier niet bij zijn. De ingewijde vertelde dat ze afspraken om kerst samen door te brengen. “Hij heeft al wel gezegd dat hij met kerst gezellig naar mij komt. Daar kijkt hij naar uit”, klinkt het geheimzinnig.

Is Rogier dan ook uitgenodigd: “Nee zeg, dat gaat niet gebeuren. Zoals de kaarten nu liggen, is Frank met kerst alleen bij ons. Waar Rogier het gaat vieren, weet ik niet.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Gênant: Jan Smit slaat geweldige flater op zijn trouwdag

Jan Smit blundert op trouwdag.

Er staat een geweldige blunder in een lief berichtje van Jan Smit. En dat uitgerekend op de negende trouwdag van de zanger en zijn echtgenote Liza Smit. Als hij geen klinkende ruzie wil, past hij dit best even aan!

Wat is er aan de hand? Jan Smit publiceerde op zijn Instagram een lief berichtje ter ere van hun negende trouwdag. Jan Smit trouwde negen jaar geleden met zijn grote liefde Liza en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Jan schreef: “Wat een fijne en bijzondere tijd was dat, met al onze familie en vrienden naar het zonovergoten eiland Sint Maarten.” De zanger laat weten dat hij nog altijd stapelverliefd is op zijn vrouw. “Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn vrouw, mijn liefde”, klinkt het romantisch.

View this post on Instagram

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Grove vergissing

In eerste instantie lijkt er niets aan de hand, maar enkele oplettende volgers, onder wie André Hazes, wijzen de zanger op zijn enorme flater.

In het kiekje tagde hij weliswaar Liza Smit, maar het gaat om een heel andere vrouw dan zijn eigen echtgenote. Hij tagde niet zijn Liza, maar een jongere dame. De zanger was er als de kippen bij om dit aan te passen, maar het kwaad was al geschied.

André Hazes had het gezien en reageerde met een vette knipoog: “Als je geen bonje wilt thuis, zou ik de tag even aanpassen.”

Doorgaan met lezen

Trending