Connect with us

celebrities

Emotionele Fred van Leer openhartig over zelfmoordpoging

Rogier over zelfmoord

Stylist Fred van Leer komt na zijn ziekenhuisopname met een heftige bekentenis. Hij belandde in de nasleep van het uitlekken van een intieme video van hem in het ziekenhuis. De reden was tot nu toe onbekend. Nu besloot Fred om zijn verhaal te doen. Hij geeft aan dat het meteen ook de enige keer is dat hij het erover zal hebben.

Fred postte op zijn Instagram een emotionele video waarin hij het relaas doet. Vechtend tegen de tranen vertelt hij wat er precies is gebeurd.

Litteken voor altijd

Fred steekt van wal: “Ik begin dit filmpje met een zucht. Het filmpje dat uitgelekt is, daar ga ik verder niet op in. Vreselijk voor mij en vreselijk voor de mensen die het hebben gezien. Dat is een gegeven, dat moet ik een plek gaan geven. Dat is een open wond, maar blijft een litteken voor altijd.”

Fred werd vorige week geconfronteerd met een uitgelekte, intieme video van hem. Het filmpje was afkomstig uit de privésfeer, maar lekte uit en is gretig gedeeld.

Daarover vertelde hij: “Dan ben je de weg kwijt en lijkt het alsof de wereld onder je voeten vandaan gaat. In die blinde paniek wist ik niet wat ik met mijn gevoel moest doen. Ik heb godzijdank heel veel goede mensen om mij heen.”

Complete paniek

De stylist getuigt ook over het moment waarop hij te horen kreeg dat de video aan het circuleren was. Fred zei: “Ik ben in complete paniek naar buiten gegaan. Verdriet, woede … ik hoef het jullie denk ik niet uit te leggen.”

Fred zocht onderdak bij een vriendin bij hem in de buurt. Die vriendin ving hem op. “Toen is het hele verhaal begonnen. Politie, recherche, ambulance, omdat iedereen zich zorgen maakte.”

Dan begonnen de vrienden van Fred de handen in elkaar te slaan en zich te mobiliseren. Ze besloten om hem te laten opnemen in de Bouman-kliniek. Zijn vrienden waren niet in staat hem te professionele hulp te geven die hij zo hard nodig had. “Daar heb ik minder dan 24 uur gezeten, want de psycholoog zei dat ik er niet thuis hoorde.”

Wanhoopspoging

Dan breekt er een moeilijk moment aan. De stylist moet tegen de tranen vechten als hij onthult dat hij de wanhoop nabij was. Hij vertelde: “Ik heb mezelf iets aangedaan. Doordat iedereen heel adequaat heeft gehandeld, ben ik er nog. Daar ben ik zeer dankbaar voor.”

Als je vragen hebt over zelfmoord of sombere gedachten hebt, neem dan alsjeblieft contact op met de professionals van de zelfmoordlijn. In Nederland kan dit via de crisislijn 113 en in België via het nummer 1813.

celebrities

Nieuwe onthullingen: ‘Vader van Martien Meiland was knettergekke zuipschuit’

Martien Meiland

Harry Mens was naar eigen zeggen vroeger een goede bekende van de vader van Martien Meiland. Nu komt Harry met een bijzondere onthulling. Hij vertelt dat Martien helemaal geen warme band had met zijn vader, Nico Meiland. Maar ze lijken volgens hem wel als twee druppels op elkaar. “Nico was zo gek als een deur”, onthult Harry.

Harry Mens beaamt dat de appel niet ver van de boom valt. Meer nog, Martiens vader was volgens Harry gewoon knettergek. Daarover vertelde Harry: “Nico was zo gek als een deur. Martien lijkt uiterlijk als twee druppels water op hem. Ze zijn precies hetzelfde gebouwd: mager, slank, Martien is echt een kopietje.”

Dagelijks aan de wijn

De vader en zoon lijken ook op een ander gebied heel veel op elkaar. Het is geen geheim dat Martien wel van een glaasje wijn houdt. Dat heeft hij duidelijk van zijn vader. Harry zegt dat Nico Meiland een echte zuipschuit was.

Mens onthulde: “Martiens vader lustte ‘m goed. Hij kon flink zuipen. Nica was gewoon een belhamel eigenlijk.”

Geen fan

De extravagante kasteelheer had geen beste relatie met zijn vader. Martien heeft in zijn biografie een snoeihard oordeel over zijn vader. “Nooit een band mee gehad. Als kind al niet. Vreselijke man. Ik heb nooit liefde gevoeld. Ik herinner me niet één leuk vader-zoon-moment met die man. Geen autoritje, niet spelen op het strand, geen knuffel, helemaal niets.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Ingewijde: ‘Rogier niet welkom op kerstfeestje Frank’

Frank en Rogier vieren kerst niet samen.

Opnieuw doet een insider een boekje open over de relatiestatus van Frank en Rogier. Vanwege het opgelegde mediaverbod houdt het showbizzkoppel de lippen stijf op elkaar. Maar vrienden van het stel zijn loslippiger. Een ingewijde beweert dat een hereniging geen optie is en dat Rogier en Frank zelfs besloten om kerst dit jaar niet samen te vieren.

Frank geniet als single

De insider onthult aan Weekend dat Frank het uitstekend naar zijn zin heeft als single. De vriend van het koppel getuigde: “Die geniet er zo intens van dat er even geen onrust in huis is. We merken dat hij weer helemaal aan het landen is. Dat was de afgelopen maanden wel anders.” De ingewijde gaat nog een stapje verder en zegt dat het er alle schijn van heeft dat de breuk definitief is.

De insider: “Dat zie je vaak in relaties: als het eenmaal over is, beseffen mensen pas in wat voor een rare relatie zij leefden. Liefde maakt blind en doof, dat is werkelijk waar.”

View this post on Instagram

A post shared by FrankJansen (@frankjansen070)

Goed herstel

Sinds zijn breuk met Rogier zou het hartstikke goed gaan met Frank. De insider vertelt dat Frank geregeld gezellige etentjes heeft met vrienden en met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan geniet.

De insider weet: “Frank heeft het al die jaren helemaal niet gezien. Nu hij wat meer afstand heeft, beseft hij pas hoe gelukkig hij ook zónder die jongen kan zijn, Frank is niet eenzaam. Die heeft iedere avond gezellige etentjes bij vrienden. Hij moet alle uitnodigingen voor iets gezelligs eerder afslaan.”

Geen kersthereniging

Een romantische kersthereniging behoort voorlopig niet tot de mogelijkheden. Frank maakte al volop plannen en daar zal Rogier niet bij zijn. De ingewijde vertelde dat ze afspraken om kerst samen door te brengen. “Hij heeft al wel gezegd dat hij met kerst gezellig naar mij komt. Daar kijkt hij naar uit”, klinkt het geheimzinnig.

Is Rogier dan ook uitgenodigd: “Nee zeg, dat gaat niet gebeuren. Zoals de kaarten nu liggen, is Frank met kerst alleen bij ons. Waar Rogier het gaat vieren, weet ik niet.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Gênant: Jan Smit slaat geweldige flater op zijn trouwdag

Jan Smit blundert op trouwdag.

Er staat een geweldige blunder in een lief berichtje van Jan Smit. En dat uitgerekend op de negende trouwdag van de zanger en zijn echtgenote Liza Smit. Als hij geen klinkende ruzie wil, past hij dit best even aan!

Wat is er aan de hand? Jan Smit publiceerde op zijn Instagram een lief berichtje ter ere van hun negende trouwdag. Jan Smit trouwde negen jaar geleden met zijn grote liefde Liza en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Jan schreef: “Wat een fijne en bijzondere tijd was dat, met al onze familie en vrienden naar het zonovergoten eiland Sint Maarten.” De zanger laat weten dat hij nog altijd stapelverliefd is op zijn vrouw. “Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn vrouw, mijn liefde”, klinkt het romantisch.

View this post on Instagram

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Grove vergissing

In eerste instantie lijkt er niets aan de hand, maar enkele oplettende volgers, onder wie André Hazes, wijzen de zanger op zijn enorme flater.

In het kiekje tagde hij weliswaar Liza Smit, maar het gaat om een heel andere vrouw dan zijn eigen echtgenote. Hij tagde niet zijn Liza, maar een jongere dame. De zanger was er als de kippen bij om dit aan te passen, maar het kwaad was al geschied.

André Hazes had het gezien en reageerde met een vette knipoog: “Als je geen bonje wilt thuis, zou ik de tag even aanpassen.”

Doorgaan met lezen

Trending