Connect with us

celebrities

Alle vuile was Frank en Rogier op straat: ‘Definitief over en out’

Het is al enige tijd verdacht stil rond de huwelijksperikelen van Rogier en Frank. In Rooijakkers rookten ze vorige week, tegen de verwachtingen in, toch de vredespijp. Het vredesbestand kwam er na een maandje moddergooien. Insiders weten wel beter. Zij onthullen dat het echt definitief over en out is tussen de twee en dat Rogier zijn koffers moet pakken.

Schade beperken

RTL zal er niet om kunnen lachen. De televisiezender moest flink dokken om het gouden paar weg te kapen bij SBS 6, maar ze wisten natuurlijk niet dat hun huwelijk virtueel voorbij was. Om de schade te beperken, legde de zender een mediaverbod op. De spontane ‘reünie’ bij Art Rooijakkers was wellicht niet zo spontaan. In Rooijakkers over de vloer hadden de heren een gesprek via FaceTime en verkondigden Rogier en Frank dat ze elkaar gewoon een beetje meer vrijheid moeten gunnen.

https://www.instagram.com/p/B_UjFRmAxOG/

Rogier en Frank geen setje meer

Vrienden van het koppel keken het vol verbazing aan. Zij zeggen dat het vredesbestand klinkklare onzin is. Hun vrienden doen massaal een boekje open over hoe de vork nu echt aan de steel zit. Een vriend van Frank vertelt in Privé dat de realiteit heel anders is. De bron onthult: “Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft met hem verder te gaan.” Frank begon zich zwaar te storen aan het vervelende gedrag van Rogier.

De insider hangt de vuile was buiten: “Ik heb meegemaakt dat hij het leven van Frank binnenstapte. Hij leek een aardige, innemende jongen. Maar net zo snel zie je zijn andere kant. Rogier is altijd dominant aanwezig. Hij is niet geïnteresseerd in andere mensen, bij Rogier draait alles om Rogier. En mensen die hem niet goed zijn gezind, noemt hij ‘paupers’. Misschien is dat wel het woord dat hij het meest gebruikt.”

https://www.instagram.com/p/CE3ckvfBXdf/

Frank is er helemaal klaar mee

De vrienden van het stel weten het wel zeker: het komt nooit meer goed. De insider beweert dat Frank zijn metgezel zelfs al buiten heeft gegooid. Daarover klinkt het: “Frank is er klaar mee. Het kwartje is eindelijk bij hem gevallen. Hij heeft Rogier de wacht aangezegd. Hij moet op zoek naar een eigen onderkomen. Pas als hij dat heeft gevonden, komt Frank terug naar Nederland. Frank wil niet meer met Rogier onder één dag verkeren.”

Frank nam de beslissing nadat Rogier hem begon af te luisteren, zijn boekhouding op straat gooide en hem in de media door het slijk begon te halen. “Diep in zijn hart houdt hij zielsveel van Rogier, maar Frank is er nu wel achter dat het totaal geen zin heeft om nog met hem verder te gaan.”

celebrities

Nieuwe onthullingen: ‘Vader van Martien Meiland was knettergekke zuipschuit’

Martien Meiland

Harry Mens was naar eigen zeggen vroeger een goede bekende van de vader van Martien Meiland. Nu komt Harry met een bijzondere onthulling. Hij vertelt dat Martien helemaal geen warme band had met zijn vader, Nico Meiland. Maar ze lijken volgens hem wel als twee druppels op elkaar. “Nico was zo gek als een deur”, onthult Harry.

Harry Mens beaamt dat de appel niet ver van de boom valt. Meer nog, Martiens vader was volgens Harry gewoon knettergek. Daarover vertelde Harry: “Nico was zo gek als een deur. Martien lijkt uiterlijk als twee druppels water op hem. Ze zijn precies hetzelfde gebouwd: mager, slank, Martien is echt een kopietje.”

Dagelijks aan de wijn

De vader en zoon lijken ook op een ander gebied heel veel op elkaar. Het is geen geheim dat Martien wel van een glaasje wijn houdt. Dat heeft hij duidelijk van zijn vader. Harry zegt dat Nico Meiland een echte zuipschuit was.

Mens onthulde: “Martiens vader lustte ‘m goed. Hij kon flink zuipen. Nica was gewoon een belhamel eigenlijk.”

Geen fan

De extravagante kasteelheer had geen beste relatie met zijn vader. Martien heeft in zijn biografie een snoeihard oordeel over zijn vader. “Nooit een band mee gehad. Als kind al niet. Vreselijke man. Ik heb nooit liefde gevoeld. Ik herinner me niet één leuk vader-zoon-moment met die man. Geen autoritje, niet spelen op het strand, geen knuffel, helemaal niets.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Ingewijde: ‘Rogier niet welkom op kerstfeestje Frank’

Frank en Rogier vieren kerst niet samen.

Opnieuw doet een insider een boekje open over de relatiestatus van Frank en Rogier. Vanwege het opgelegde mediaverbod houdt het showbizzkoppel de lippen stijf op elkaar. Maar vrienden van het stel zijn loslippiger. Een ingewijde beweert dat een hereniging geen optie is en dat Rogier en Frank zelfs besloten om kerst dit jaar niet samen te vieren.

Frank geniet als single

De insider onthult aan Weekend dat Frank het uitstekend naar zijn zin heeft als single. De vriend van het koppel getuigde: “Die geniet er zo intens van dat er even geen onrust in huis is. We merken dat hij weer helemaal aan het landen is. Dat was de afgelopen maanden wel anders.” De ingewijde gaat nog een stapje verder en zegt dat het er alle schijn van heeft dat de breuk definitief is.

De insider: “Dat zie je vaak in relaties: als het eenmaal over is, beseffen mensen pas in wat voor een rare relatie zij leefden. Liefde maakt blind en doof, dat is werkelijk waar.”

View this post on Instagram

A post shared by FrankJansen (@frankjansen070)

Goed herstel

Sinds zijn breuk met Rogier zou het hartstikke goed gaan met Frank. De insider vertelt dat Frank geregeld gezellige etentjes heeft met vrienden en met volle teugen van zijn vrijgezellenbestaan geniet.

De insider weet: “Frank heeft het al die jaren helemaal niet gezien. Nu hij wat meer afstand heeft, beseft hij pas hoe gelukkig hij ook zónder die jongen kan zijn, Frank is niet eenzaam. Die heeft iedere avond gezellige etentjes bij vrienden. Hij moet alle uitnodigingen voor iets gezelligs eerder afslaan.”

Geen kersthereniging

Een romantische kersthereniging behoort voorlopig niet tot de mogelijkheden. Frank maakte al volop plannen en daar zal Rogier niet bij zijn. De ingewijde vertelde dat ze afspraken om kerst samen door te brengen. “Hij heeft al wel gezegd dat hij met kerst gezellig naar mij komt. Daar kijkt hij naar uit”, klinkt het geheimzinnig.

Is Rogier dan ook uitgenodigd: “Nee zeg, dat gaat niet gebeuren. Zoals de kaarten nu liggen, is Frank met kerst alleen bij ons. Waar Rogier het gaat vieren, weet ik niet.”

Doorgaan met lezen

celebrities

Gênant: Jan Smit slaat geweldige flater op zijn trouwdag

Jan Smit blundert op trouwdag.

Er staat een geweldige blunder in een lief berichtje van Jan Smit. En dat uitgerekend op de negende trouwdag van de zanger en zijn echtgenote Liza Smit. Als hij geen klinkende ruzie wil, past hij dit best even aan!

Wat is er aan de hand? Jan Smit publiceerde op zijn Instagram een lief berichtje ter ere van hun negende trouwdag. Jan Smit trouwde negen jaar geleden met zijn grote liefde Liza en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Jan schreef: “Wat een fijne en bijzondere tijd was dat, met al onze familie en vrienden naar het zonovergoten eiland Sint Maarten.” De zanger laat weten dat hij nog altijd stapelverliefd is op zijn vrouw. “Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn vrouw, mijn liefde”, klinkt het romantisch.

View this post on Instagram

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Grove vergissing

In eerste instantie lijkt er niets aan de hand, maar enkele oplettende volgers, onder wie André Hazes, wijzen de zanger op zijn enorme flater.

In het kiekje tagde hij weliswaar Liza Smit, maar het gaat om een heel andere vrouw dan zijn eigen echtgenote. Hij tagde niet zijn Liza, maar een jongere dame. De zanger was er als de kippen bij om dit aan te passen, maar het kwaad was al geschied.

André Hazes had het gezien en reageerde met een vette knipoog: “Als je geen bonje wilt thuis, zou ik de tag even aanpassen.”

Doorgaan met lezen

Trending