Connect with us

actueel

Agent zwaar aangeslagen door asociale opmerking na dodelijk ongeluk

Agent krijgt gemene opmerking

Vorige dinsdagavond moest de politie uitrukken voor een zwaar ongeluk in Loon op Zand. De hulpdiensten repten zich naar de plaats van het ongeval op de Midden-Brabantweg. Daar aangekomen kregen ze iets vreselijks naar hun hoofd geslingerd door een asociale automobilist.

Een agent schrijft op Facebook dat ze op de plaats van het ongeluk meerdere zwaar beschadigde auto’s aantroffen.

De agent doet het relaas:

“Dit ziet er niet goed uit. En dan, dan proberen we met alles wat we, het ambulancepersoneel, de brandweer, de artsen van de trauma heli en collega’s kunnen, om het leven van één van de betrokkenen te redden. Een 28-jarige jonge vrouw. Helaas, helaas is dat niet gelukt.”

De politie contacteerde specialisten om de oorzaak van het ongeluk te onderzoeken. Ondertussen waren Rijkswaterstraat en de politie druk bezig om de file in goede banen te leiden.

Maar dan kreeg de agent iets vreselijks te horen. De agent getuigt: “En dan … Als we, misschien wel voor de 10e keer langs jouw auto lopen omdat we alles moeten organiseren, roep je: ‘Ga eens werken man’. Echt? Hoor ik dit goed? Ga eens werken?”

De dienstdoende agent was erg aangeslagen door deze opmerking. “Wat denk je dat ik hier in de regen sta te doen. Expres de weg afgesloten houden omdat we dat leuk vinden? Ik probeer een leven te redden, ik probeer de weg vrij te maken zodat je verder kunt, ik probeer het onderzoek zo zorgvuldig mogelijk te doen, omdat de nabestaanden recht hebben om te weten wat er is gebeurd met hun geliefde”, geeft de agent nog mee.

De politieagent besluit met een belangrijke boodschap: “Dus sorry, als je even moet wachten. Als je nu te laat op jouw afspraak komt, als je het eten in de magnetron moet opwarmen. Maar … wees blij dat je na dit wachten gewoon verder kunt naar huis, naar jouw familie, naar jouw werk of waar dan ook heen. Denk eens na, voordat je iets roept!”

actueel

Vrouw doet alsof ze kanker heeft en haalt 50.000 euro op van gulle gevers

GoFundMe van Elkabbass

Nicole Elkabbass haalde via een crowdfunding een slordige 50.000 euro op. De 42-jarige fakete dat ze eierstokkanker had. Het geld verbraste ze vervolgens aan dure reizen, in casino’s en restaurants. Ze moest zich dinsdag voor de rechter verantwoorden.

De basis voor de GoFundMe-pagina, om mensen aan te sporen om geld te doneren, was een foto van haar in een ziekenhuisbed. De bijhorende tekst deed uitschijnen alsof de moeder het had geschreven, althans dat deden de woorden ‘mijn fantastische dochter’ vermoeden.

Vorige operatie

Maar uitgerekend door deze foto zou de vrouw uiteindelijk door de mand vallen. In de rechtbank kwam aan het licht dat het kiekje helemaal niet actueel was en dateerde van een operatie waarbij de galblaas van Elkabbass werd verwijderd. Een gynaecoloog en voormalig vriend herkende het bloemetjesbehang en wist dus dat de foto genomen was in het ziekenhuis van de vorige operatie. De cruciale getuige verklaarde: “Ze is nooit mijn patiënt geweest en ze is nooit in een van de klinieken of ziekenhuizen geweest waar ik aan het werk ben.”

39 gedupeerden

De synagoge in Ramsgate zouden de donaties verzamelen, maar de plaatselijke rabbijn had nog nooit van de dame gehoord.

Volgens The Sun deden 39 personen een donatie. De vrouw had naar verluidt zelfs met een van de gulle gevers afgesproken en gesmeekt om meer geld. Die persoon schonk haar dan nog eens 6.700 euro. Een andere vrouw doneerde 5.500 euro.

Elkabbass houdt haar onschuld staande.

Doorgaan met lezen

actueel

Eerste asielhond ooit neemt intrek in het Witte Huis

Asielhond Major van Joe Biden

Tenzij je ergens onder een steen hebt geleefd, zal je het wellicht wel al gehoord hebben: de Amerikaanse media hebben Joe Biden uitgeroepen als de nieuwe president. Hij zal dus hoogstwaarschijnlijk met zijn gezin verhuizen naar het Witte Huis.

Tot zijn gezin behoren ook twee viervoeters: Major en Champ. Major is gered uit een asiel en hij zal de eerste asielhond ooit zijn die in het Witte Huis gaat wonen.

In januari zal de 77-jarige Joe Biden, samen met zijn vrouw Jill en hun twee honden, zijn intrek nemen in het presidentiële huis. TMZ bericht dat Champ al van 2008 bij het gezin woont en in 2018 voegde Major zich bij de familie.

Voordien hadden Joe en Jill al gezorgd voor Major toen hij nog een puppy was. Het stel zorgde voor een nestje puppy’s dat hun dochter mee naar huis had gebracht. Het echtpaar kon geen afscheid nemen van Major en zo kwam het dat ze hem adopteerden bij de Delaware Humane Society.

Heel wat presidenten hadden een hond in het Witte Huis. Viervoeters in het presidentiële huis zijn eerder de regel dan de uitzondering. Donald Trump was naar verluidt de eerste president in meer dan honderd jaar die geen pup had.

Hopelijk is dit verhaal een inspiratie om een lans te breken voor het adopteren van honden!

Doorgaan met lezen

actueel

Verschrikkelijk: pup verdrinkt in het Wantij in Dordrecht

Hond verdrinkt in het Wantij

Voorbije donderdag belandde een hond in het Wantij in Dordrecht. De eigenaar sprong het arme diertje nog achterna, maar zijn reddingspoging kwam te laat.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse na een oproep dat een persoon in het water was beland. De eigenaar slaagde erin om zelfstandig aan de kant te raken.

De reddingswerkers gingen op zoek naar de hond. Enige tijd later zagen ze het hondje dood in het water liggen.

Dit is een vreselijke tragedie. Onze gedachten zijn bij het baasje van het overleden hondje. We wensen de eigenaar ontzettend veel kracht en sterkte toe.

Doorgaan met lezen

Trending